PrivacyVerklaring

Wie zijn we?

Ons website-adres is: https://perfect-vision.nl.

PerfectVision BeautyPavilion maakt onderdeel uit van Health&Beauty Institute Almere gevestigd aan de Evenaar 121, 1339 DA in Almere.

Over de Eigenaresse: Miri Magen is al jaren lid van de Israeli Cosmeticians Association en van de Israel Section CIDESCO. Miri is volledig gecertificeerd en gekwalificeerd als een verpleegkundige en huidspecialiste. Ze is een gedreven schoonheidsspecialiste en estheticus en heeft veel ervaring met de praktische en trainingsaspecten van het vakgebied. Miri Magen is gediplomeerd instructeur en praktiseert als zodanig.

Mevrouw Magen is een waardige en gedreven professional die vakkundig bezig is met oog voor detail, en ze is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Welke persoonlijke data verzamelen we en waarom verzamelen we die?

Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn bedoeld en alleen wat u aan ons heeft verstrekt zodat u gebruik kunt maken van onze diensten of producten.

In onze speciaal ervoor ontworpen: ‘BeautyFile’ applicatie verzamelen en bewaren wij uw data in een digitaal dossier zoals foto’s, informatie over uw behandelwensen en uw behandelplan.

Wij verzamelen persoonlijke data van klanten en site bezoekers. Dit kunnen uw persoonlijke data zijn, zoals naam, adresgegevens, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum (uw leeftijd), uw geslacht, uw data met betrekking tot uw gezondheid en behandelingsplan en uw voorkeur.

Bijzondere en of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

Uw BSN nummer t.b.v. eventuele declaraties (mits u ernaar vraagt) naar uw zorgverzekeraar, transacties zoals aankopen en uw betaalnota’s. Wij bewaren ook technische data, zoals informatie over cookies, IP-adres en uw accountactiviteiten op onze website zoals afspraakgeschidenis en aankoop van producten in onze webshop.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken?

Uw gegevens verzamelen wij voor het afhandelen van uw betaling, om u persoonlijk te kunnen benaderen via telefoon-, mail- of Whatsapp-berichten, voor interactie doeleinden en om u te informeren over wijzigingen en/of vernieuwingen van onze diensten en producten.

Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren?

Uw gegevens bewaren wij niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor deze gegevens worden verzameld. Wij zijn wettelijk verplicht uw dossier (uw persoons- en medische gegevens) 15 jaar te bewaren.

Wanneer u een reactie achterlaat of een reservering plaatst dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Van gebruikers die geregistreerd zijn op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Wie hebben toegang tot uw gegevens?

Onze medewerkers zijn volgens overeenkomst verplicht om deze gegevens alleen intern te mogen gebruiken ter ondersteuning van hun werkzaamheden.

Uw persoonlijke data verwerken wij hier zolang wij dit wettelijk verplicht zijn.

Beschermen van persoonsgegevens en het delen van persoonsgegevens met derden:

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en wij gaan zeer zorgvuldig met ze om. Wij zullen ze niet aan derden verkopen of verstrekken. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn bedoeld en alleen wat u aan ons heeft verstrekt en dit in overeenstemming met de ‘Algemene Verordening Gegevens’ (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Wij verstrekken persoonlijke data uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke of regelgeving verplichting.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen, waaronder versleuteling dmv een SSL- certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat bij de gegevens die wij verwerken past.

Cookies of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Persoonlijke data worden niet alleen gecreëerd door interacties van klanten met onze website. Persoonlijke data worden ook gegenereerd door technische processen zoals contact formulieren, reacties, recensies en/of reserveringen.

Uw IP-adres wordt bij het plaatsen van uw bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

Indien u een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden uw transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van onze server. Standaard verzamelen wij geen persoonlijke data over bezoekers, alleen de data die getoond worden in het scherm met het gebruikersprofiel van de geregistreerde klant. Maar sommige van onze plugins kunnen ook persoonlijke data verzamelen zoals onze online salonafspraak applicaties en google analytics.

Wanneer u een reactie achterlaat op onze site, kunt u aangeven of uw naam en uw e-mailadres in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor uw gemak zodat u deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie of reservering. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien u onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of uw browser cookies accepteert. Deze bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra u uw browser sluit.

Zodra u inlogt, zullen enkele cookies bewaard worden in verband met uw login informatie en schermweergave opties. Login-cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties zijn 1 jaar geldig. Als u “Herinner mij” selecteert, wordt uw login 2 weken bewaard. Zodra u uitlogt van uw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer u een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door uw browser opgeslagen. Die cookie bevat geen persoonlijke data en bevat alleen het post ID van het artikel dat u heeft bewerkt. Die cookie is na een dag verlopen.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein bestandje dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet, smartphone of op het apparaat waar u onze website mee bezoekt. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer u onze website opnieuw bezoekt. Voor een zo goed mogelijke werking van onze website en om de inhoud ervan af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.  

Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer. Of op de link de klikken: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Uitschakelen en verwijderen

Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via de browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen, zoals het automatisch uitschakelen van ‘cookies van derden’ in uw browser. In de meest voorkomende browsers (Chrome en Firefox) vindt u vele opties. Ook kunt u aangeven in de browserinstellingen dat u niet ‘getrackt’ wilt worden.

U kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit uw browser en eventueel ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices vindt u meer uitleg hoe u cookies uitschakelt.
Mocht u verder nog vragen over onze cookies hebben, neem dan contact met ons op.

Google Analytics

Ook door ons statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat u ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd.

Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vindt u hier.

Social Media

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Google+ en YouTube. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, respectievelijk Google zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook, YouTube respectievelijk van Google (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Klik voor het privacybeleid van YouTube, Facebook en Google+ op onderstaande links. Op deze sites ziet u ook hoe, wat en wanneer deze sites uw gegevens verzamelen en waarom deze gebruikt worden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft altijd het recht uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken, waarna wij uw gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van uw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Ook heeft u recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek indienen.
Mochten uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt u ons schriftelijk verzoeken om uw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heeft u het recht op het wissen van uw persoonsgegevens, het recht op het beperken van de verwerking en het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heeft u het recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van uw gegevens. Ook hiervoor kunt u ons een schriftelijk verzoek indienen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Wij zullen uw verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail naar  info@perfect-vision.nl.

Wij willen u er op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen?

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en wij ondernemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en/of ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om er voor te zorgen dat uw persoonsgegevens gewaarborgd zijn en niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan direct contact met ons op.

Welke rechten heeft u over uw digitale data via de website?

Als u een account heeft op deze site of u heeft reacties achtergelaten, kunt u verzoeken om een exportbestand van uw persoonlijke data die we van u hebben, inclusief alle data die u ons opgegeven heeft. U kunt ons ook verzoeken om enige persoonlijke data die we van u hebben te verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.